VOLWASSENEN

Naast het Veld

Hier staan onze andere activiteiten.

16 mei 2018

Reanimatie-oefening op maandag 4 juni om 19 uur

Reanimatieoefening op maandag 4 juni om 19u in het clubhuis.
Les wordt gegeven door een professionele lesgever.
Wij gaan leren reanimeren op een pop en gebruik maken van de AED.
Gratis deelname voor alle leden van Rapid.
Iedereen is van harte welkom; ook voor diegene die de vorige jaren reeds deelgenomen hebben is een herhalingsles steeds nuttig.
Inschrijven verplicht: .

Gepost door . op 16 mei.

26 april 2018

Tornooi oude-nieuwe leden op 26 mei om 16 uur

Inschrijven en betalen aan de bar

Prijs: 10 euro inclusief pasta-buffet

Gepost door . op 26 apr.

30 september 2017

CLUBFEEST

Op 30 september waren de weergoden onze club niet goed gezind en moesten de finales uitgesteld worden.
Maar niet “ons clubfeest “.

Met meer dan 120 inschrijvingen werd het een geweldig feest. De catering van “Het Klooster ” be- zorgde iedereen een subliem drie- gangenmenu.
En dan was er Fubar! Ze speelden geweldige muziek, waar iedereen van genoot, dat bewees het grote aantal bisnummers.
Dan werd het feest tot in de vroe- ge uurtjes verder gezet. Onze huis DJ Steve zorgde voor de muziek en Ben en zijn team voor de drank.

Gepost door . op 30 sep.

09 september 2017

BOTS: battle of the seKses

TC Rapid, TC Rapid dat is de club van m’n dromen…
Zaterdag 9 september 2017, een eerste confrontatie vrouwen vs mannen @TC Rapid.
We starten met een aangename ontvangst en een lekker ontbijt.
De extra punten waren voor aanvang al zeer duidelijk. Een aantal dames hadden extra hun best gedaan om voor een originele tenue te zorgen.
Nadat de “spelregels” duidelijk gemaakt werden kwam de battle onmiddellijk opgang.

Meer kan je lezen in de TOPSPIN van December.

Gepost door . op 09 sep.

19 juni 2017

Champagnetornooi

Enkele sfeerbeelden van het champagne tornooi 2017.

image
image
image

Meer fotos kan je vinden op Facebook of in het fotoalbum.

Gepost door . op 19 jun.

Onze Competites

Interclub

Interclub

Lees meer

Tornooi

Tornooi

Alles over ons tornooi

Sportman/vrouw

Sportman/vrouw

lees meer

Tennisladder

Tennisladder

Lees meer

CK

Clubkampioenschap

Kom meer te weten...

Lessen voor volwassenen

Vervolmakingslessen

Ook voor andere beginners en voor gevorderde tennissers heeft Rapid een aanbod. Deze lessen worden georganiseerd na de Interclub-periode vanaf de 2de helft van mei.

Voor deze lessen is er geen financiële clubtussenkomst.

Stel je kandidatuur . en je hoort nog van ons.

Gepost door . op 02 apr.De Zilvercommissieoktober 2017

combI - wandeltocht met GOSA

Donderdag 26 oktober had de Zilvercommissie haar herfstwandeling langs de Stiemerbeekvallei gepland, met vertrek aan het woonzorgcentrum “De vierde wand” aan de Evence Coppéeplaats te Winterslag.
Jos Leirs zou ons de mooie verstoken plekjes van Winterslag laten zien, waar sommigen van ons nog nooit wa- ren geweest.

De inschrijvingen kwamen druppelsgewijs binnen, precies of bij Rapid niet graag gewandeld wordt, maar ja we zijn ook een tennisclub.

Daar ik de dag ervoor een wandeling had met Gosa - Genk (Grootouders senioren actie) en er bij navraag toch enkelen met ons de wandeling wilden meedoen waren we met een leuk groepje, ook plezant om eens te verbroederen.

We vertrokken op het kerkplein langs de zeer mooie ingenieurshuizen naar beneden. Er waren senioren die er in hun jeugdjaren hadden gespeeld zo kwamen daarmee vele herinneringen naar boven.

Meer kan je lezen in de TOPSPIN van December 2017.Gepost door . op 26 okt.


september 2017

BezoeK ter heIde

De Zilvercommissie heeft voor zichzelf enkele doel- stellingen geformuleerd en de meesten konden jullie al ervaren door jullie deelname aan diverse activi- teiten. Dat waren meestal sportieve, recreatieve, culturele of gewoon ontspannende activiteiten. Maar iets waarop we nog niet echt gefocused waren is ons maatschappelijk engagement.

Velen onder ons doen vrijwilligerswerk onder één of andere vorm, en daar wilden we als Zilvercommissie ook een beetje een verlenging aan breien. Het insti- tuut Ter Heide, een zorgcentrum voor zwaar mentaal gehandicapten, doet namelijk voor haar werking
veel beroep op vrijwilligers, denken we maar aan de dagelijkse begeleiding van de gehandicapten bij hun ontspanning. Dit kunnen wandelingen zijn, voorlezen, massages…maar ook fietstochten.
En daar precies hadden we ons voor geëngageerd. Want het centrum heeft een aantal heel aangepaste “duofietsen” ter beschikking waarmee de bewoners onder begeleiding een tochtje kunnen maken.

Wil je verder lezen? Meer info kan je in de TOPSPIN van December vinden.Gepost door . op 20 sep.


augustus 2017

Happen en trappen

Reeds enkele jaren organiseerde de Zilvercommissie de gekende “online”-formule van Happen en Trappen, de culinaire fietstocht langs een voorgeschreven parcours.

De initiatiefnemers Heinrich en Henri mochten op dinsdag 15 augustus 18 enthousiastelingen op twee wielen verwelkomen voor wat een mooie dag moest worden.

Helaas, ieder begin is moeilijk maar op de fikse buien die om 10u uit de Genkse hemel vielen hadden we niet echt gerekend. Het was dan maar de vraag of we wel konden vertrekken, maar een blik op ons aller i-phones en dito weerradars leerde ons dat even geduld oefenen wel eens soelaas kon brengen. En zo geschiedde: de weergoden werden ons welge- zind en na een paar tassen koffie met gebakjes kon- den we om 11u10 vertrekken.

Verder lezen kan in de TOPSPIN van December 2017Gepost door . op 16 aug.


april 2017

Zilvercommissie

De Zilvercommissie organiseert diverse activiteiten voor de jonge ouderen in de club, buiten de normale tennisuren, en dit zonder de werking van de andere commissies te beïnvloeden.
Deze activiteiten kunnen educatief, ontspannend en informatief, maar zeker ook sportief zijn.
Activiteiten van de ZC vind je onder deze rubriek maar kondigen we ook aan in de algemene nieuwsrubriek op de startpagina.Gepost door . op 13 apr.